Fännid tegid otsa lahti

Egon Valdaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi esindus fänniturniiril. Taga vasakult Mark Tiits, Joonas Koger, Mirko Gedvil, Lauri Asu, Kristjan Kändla ja Tarmo Kallaste. Ees vasakult Lauri Hollo, Marek Tiits, Priit Luik, Henri Pedanik ja Priit Pallo.
Viljandi esindus fänniturniiril. Taga vasakult Mark Tiits, Joonas Koger, Mirko Gedvil, Lauri Asu, Kristjan Kändla ja Tarmo Kallaste. Ees vasakult Lauri Hollo, Marek Tiits, Priit Luik, Henri Pedanik ja Priit Pallo. Foto: Erakogu

​Tallinnas Kalevi spordihallis teoks saavatele traditsioonilistele jalgpalli aastalõputurniiridele andsid laupäeval avapaugu meeskondade fännid. 12 osalenud esinduse seas teenisid Viljandi Tuleviku toetajad oma alagrupis viiest mängust kolm võitu, ühe viigi ja ühe kaotuse.

Avamängus alistasid Viljandi mehed 1:0 Jalgpallihaigla ja seejärel kaotasid nad 1:2 Nõmme Kalju fännidele. Järgmised kaks mängu kuulusid taas viljandlastele: sama tulemusega 1:0 alistasid nad järjest Flora ja Vapruse fännid. Viimases mängus olid viljandlased vastamisi Jõgeva Huntidega, silme ees siht võita ja tagada endale alagrupis teine koht.

Kiiretest väravatest jäid nad 0:2 taha, kuid siis tegid võimsa spurdi. Kui üks Viljandi kollasärkidest karistuspingil istus ja meeskond vähemuses mängis, õnnestus Jõgevale üks värav tagasi lüüa. Taas täiskoosseisus suudeti mäng 2:2 viigiseisu viia. Veel mängu viimastel sekunditel oli Tuleviku fännidel kuldne võimalus Jõgevale värav lüüa ja alagrupi teine koht haarata, kuid Jõgeva väravavahi suurepärane töö ja ettejäänud väravapost ei lubanud sellel sündida.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles