Loomakaitse selts tänab abistajaid rõõmsa videoklipiga

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Loomakaitse selts tänab abistajaid rõõmsa videoklipiga
Loomakaitse selts tänab abistajaid rõõmsa videoklipiga Foto: Eesti Loomakaitse Selts

Vabatahtlike tunnustamine enne jõule on saanud ülemaailmseks traditsiooniks igal aastal. Eesti loomakaitse selts (ELS) tunnustab ja tänab kõiki aktiivseid vabatahtlikke, liikmeid, annetajaid ja koostööpartnereid, kelle abiga on nii palju head tehtud. Selle puhul valmistas ELS südamliku videoklipi.

ELS korraldas 9. detsembril NO99 restoranis tänuürituse. Tänati oma vabatahtlikke ja liikmeid, kelle abiga on käesoleval aastal palju head tehtud. Tänukirjad ja väiksed meened sai 16 aktiivset vabatahtlikku, kes on organisatsiooni aidanud loomade pidamistingimuste kontrollimise, kodututele loomadele hoiukodu pakkumise ja kampaaniate materjalide ettevalmistamisega ning olnud nõu ja jõuga toeks projektide juures.

«Eesti loomakaitse selts aitas sel aastal rohkem kui 300 looma, nõustas telefoni ja e-kirja teel rohkem kui 1500 korral ning korraldas neli teavituskampaaniat. Vabatahtlike ja toetajate abita ei suudaks me seda kõike teha. Väga tore on näha tänatavate hulgas nii pikaajalisi kui ka alles liitunud vabatahtlikke. Samuti on rõõm näha, et meil on välja kujunenud pikaajalised koostööpartnerid,» rääkis seltsi juhatuse liige Geit Karurahu.

Selle aasta jooksul sai koju 78 looma: 13 koera, 2 deegut, 1 tšintšilja, 3 merisiga, 2 tuhkrut ja 57 kassi. Tänu ELS-ile ja vabatahtlikele sai abi 324 looma. Abivajajate seas oli 20 koera, 1 tihane, 4 siili, 1 jänes, 1 kajakas ja 318 kassi. Visiite kliinikusse ja arstide juurde tehti 538 korral. Loomade abistamiseks kulutati üle 23 460 euro.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles