Karl Roosna: mänguaeg on peaaegu olematu

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karl Roosna
Karl Roosna Foto: Tusem-Essen

Teist hooaega Saksamaa 2. Bundesliga Esseni Tusemi meeskonnas mängiv Karl Roosna viskas läinud nädalavahetusel oma hooaja esimese värava. Viljandlasest mängumees on sel hooajal saanud äärmiselt napilt mänguaega.

Tusemi meeskond on ülinappide võitude ja kaotustega sel hooajal Saksamaal tuntust kogunud. Seegi kord jäi ta võõrsil 30:31 alla tabeli viimasele HSG Konstanzile. Karl Roosnale oli see kohtumine aga märgiline, sest ta viskas hooaja esimese värava. «Tore muidugi, aga kahjuks on mänguaeg sel hooajal peaaegu olematuna püsinud,» tõdes Roosna käsipalliliidu pressiteenistusele.

«Olen 18 mängust vaid kolmes mänginud ja mõnes veel korra-kaks rünnakufaasis platsile jooksnud,» tunnistas Viljandi HC kasvandik. Tema sõnul pole klubi seisukohalt hooajal seni viga: 17 punkti ja tabelis 11. koht. «Usun, et oleme tabelis võimetele vastaval kohal,» leidis ta.

Karl Roosna otsib koos oma agendiga lahendust, kuidas mänguaega juurde hankida. «Trenni on teha saanud tublisti ja õnneks on keha üsna hästi koormustele vastu pidanud, aga mängida on vaja. Otsime agendiga võimalusi. Klubi enne hooaja lõppu ilmselt vahetama ei hakka, aga loodetavasti saan hooaja teiseks pooleks ühe kolmanda liiga tiimi juurde,» selgitas Roosna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles