Waldorfkooli jõululaat oli menukas

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna peeti Viljandi pärimusmuusika aidas Waldorfkooli heategevuslikku jõululaata, mille tänavune tulu läheb füüsika õppevahendite soetamiseks.  Maja ees oli sepp, kes juhendas lapsi naela meisterdamisel ja kasutas jalaga töötavat väliääsi. Pärimusait ise oli aga rahvast paksult täis.

Aita oli kogunenud palju igas vanuses lapsi, nende vanemaid ja muud rahvast. Töötubadest oli kõige populaarsem vahaküünalde valmistamise oma, selle juures vonkles terve päeva pikk järjekord. Huvilisi oli ohtralt ka teistes paikades, sai punuda hüppenööri, märgviltida ja voltida jõulukaunistusi. 

Väikeses saalis sai nautida muusikalisi etteasteid. «Näe, minu poja esineb,» sõnas Andrus Rooks oma 12-aastase poja Pärteli etteastet kommenteerides. Pärtel puhus trompetit, klaveril saatis teda õpetaja Bert Langerer. «Kõla on hea, aga väikesi komistamisi oli ka. Pojal on vaja veel harjutada,» sõnas isa, kel oli käekõrval väike tütreke.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles