Juhtkiri. «Foorumit» ei tohi põhja lasta (2)

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sakala logo
Sakala logo Foto: Sakala

Ühtepidi on «Foorum» üks paljudest rahvusringhäälingu telesaadetest, mis pealegi ei krooni vaadatavustabeli tippu. Teisalt täidab see Eesti meediamaastikul väga tähtsat rolli, sest mitte kuskil mujal ei saa poliitiliste jõudude juhtfiguurid samamoodi kokku, et kogu rahva silme all debateerida.

See selgitab ka kogu tähelepanu, mis «Foorumile» pärast viimast saadet osaks sai. Asi pole muidugi üksnes selle nädala saates, vaid tavapäraseks kippuvas suundumuses oponendist üle röökida. Just nimelt röökida, sest vahel läheb asi rääkimisest või lihtsalt vahelesegamisest tükk maad edasi.

Endine poliitik Ott Lumi leidis Postimehe veergudel, et see on osa uuest poliitilisest kultuurist, millega «Foorumi» saatejuht Andres Kuusk peab kohanema. Eesti ajalehtede liidu tegevdirektor Mart Raudsaar lausus, et kui nii edasi läheb, tuleb sellel saatel juhe välja tõmmata.

Kommentaarid (2)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles