Viljandlased poolitasid Kehraga punktid

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robert Lõpp vedas Kehra spordihoones viljandlaste mängu nii kaitses kui rünnakul. Tema kontole kogunes aasta viimases meistriliiga kohtumises seitse väravat.
Robert Lõpp vedas Kehra spordihoones viljandlaste mängu nii kaitses kui rünnakul. Tema kontole kogunes aasta viimases meistriliiga kohtumises seitse väravat. Foto: Marko Saarm

​Eesti meeste käsipalli meistriliigas said kolmapäeval selleks aastaks mängud otsa. Viljandi HC tegi võõrsil peetud võitluslikus 11. vooru kohtumises 30:30 viigi HC Kehra / Horizon Pulp & Paperiga.

Alles laupäeval olid kehralased kodusaalis Balti liigas viljandlased kindlalt, 11 väravaga üle mänginud. Nüüd olid aga Viljandi meeskonna koosseisus väiksemate traumade kiuste väljakul tagasi Andrei Hapal, kaks päeva varem 40. sünnipäeva tähistanud Kristo Järve ja Raiko Roosna. 

Kehralased alustasid hästi ja said ruttu paariväravalise edu, kuid viljandlased spurtisid 3:5 kaotusseisust ja läksid 9:7 ette. Mõlemad meeskonnad tegid ohtralt tehnilist praaki ning võtmerollis olid väravavahid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles