Toitlustusettevõte tegi kingituseks lastele rõõmu

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Daily töötajad õpetasid lastele piparkookide kaunistamist ning jõulukaartide ja lõngast nukkude ja ehete valmistamist.
Daily töötajad õpetasid lastele piparkookide kaunistamist ning jõulukaartide ja lõngast nukkude ja ehete valmistamist. Foto: Erakogu

Daily kaubamärgi all toitlustusteenust pakkuv Baltic Restaurants Estonia toetas juba neljandat aastat firmakinkide tegemise asemel abivajajaid. Sel korral rõõmustati Viljandi vähekindlustatud perede lapsi kingituste õpitubade ja rikkaliku õhtusöögiga.

«Et ettevõtte sotsiaalne vastutus on meile äärmiselt tähtis teema, püüame leida viise, kuidas panustada meeskonnaga ühiskonda ka kohalikult tasandil. Sel aastal ühendasime käed Viljandi linnavalitsuse sotsiaalametiga ning eile oli Paalalinna koolis jõulupidu Viljandi vähekindlustatud perede lastele,» rääkis Baltic Restaurants Estonia müügi- ja turundusjuht Tiiu Endrikson.

Daily töötajad õpetasid lastele piparkookide kaunistamist ning jõulukaartide ja lõngast nukkude ja ehete valmistamist. Järgnes rikkalik jõuluõhtusöök ning lastele kingituste jagamine.

«Meie eesmärk oli pühaderõõmu tuua nendele peredele, kelle majanduslik olukord ei ole kiita ning kes muidu ehk jõulusära täiel rinnal nautida ei saaks. Tänu õpitubadele saavad ka nemad nüüd valminud piparkookide, kaartide või hoopis ehetega osa kinkimisrõõmust,» selgitas Endrikson.

Daily esindaja kutsus ka teisi ettevõtteid järjest suureneva tarbimise asemel suunama firmakingitustele kuluvat raha heategevusse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles