Rekordiraamatusse teevad tänavu sissekandeid noored

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kelly Heinpõld võttis novembris oma treenerilt Tiit Arult vastu trofee maakonna rekordi püstitamise eest. Samal päeval muutis tänavu seitsmes arvestuses rekordiparandusi teinud 14-aastane sportlane oma nimele kuulunud kuulitõukerekordit kümne sentimeetri jagu.
Kelly Heinpõld võttis novembris oma treenerilt Tiit Arult vastu trofee maakonna rekordi püstitamise eest. Samal päeval muutis tänavu seitsmes arvestuses rekordiparandusi teinud 14-aastane sportlane oma nimele kuulunud kuulitõukerekordit kümne sentimeetri jagu. Foto: Elmo Riig

Maakonna kergejõustikurekordite tabel vajab selle aasta lõpul tublit värskendust, ent kõik uued sissekanded tulevad noorteklasside sportlastelt.

Ühtekokku peab Viljandimaa kergejõustikurekordite raamatusse tegema 12 sissekannet ja oma nimega pääsevad väärikasse seltskonda neli sportlast.

Kõige rohkem rekordeid, seitse, on tabelisse lisada 14-aastasel Kelly Heinpõllul, kes esmaspäeval nimetati maakonna tänavuseks parimaks noorsportlaseks. Juhendaja Tiit Aru sõnul on tal aga veel suur soov enne 15-aastaseks saamist oma kuulitõuke parimat tulemust parandada. «Jaanuarini on tal aega. Tahtmine tõugata kolmekilost kuuli üle 14 meetri on tal väga suur.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles