Käsipallurid mängivad täna Kehras, Sakala vahendab otsepilti

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kolmapäeval lähevad lühikese aja vältel juba teist korda vastamisi HC Kehra / Horizon Pulp&Paper ja Viljandi HC. Laupäevases Balti liiga kohtumises said selge 32:21 võidu kehralased ning ka oktoobrikuises liigamängus Viljandis olid nad paremad, siis küll napilt, 31:29.

«Ees ootab aasta viimane mäng kodupubliku ees. Vajame tabelipunkte, nii et meile on see väga tähtis kohtumine,» lausus Kehra peatreener Kaupo Liiva. Laupäeval üsna lihtsalt tulnud võitu Liiva uue vastasseisu eel ei tähtsusta, sest Viljandi mängis tookord mitme võtmemängijata. «Kui nad Kristo Järve ja Andrei Hapali kolmapäevaks tagasi saavad, võib hoopis teistsugune mäng tulla,» vahendas kehralaste peatreeneri sõnu alaliidu pressiteenistus.

Vigastuste laine tabas aga kehralasigi. Dmõtro Jankovski on juba mitu kohtumist eemale jäänud, Balti liiga ajal langes hüppeliigesetraumaga rivist Anton Borovski ning küsimärk ripub ka Mikola Naumi kohal.

Viljandi peatreener Marko Koks kinnitas, et lootust meeskonna täienemisele tõesti on. «Tundub, et Andrei Hapalit saame kasutada. Kristo Järve puhul on keerulisem: ta proovis laupäeval soojenduse ajal, aga jalg tegi ikka valu. Nüüd on veel paar puhkepäeva vahel, ehk läheb paremaks,» lootis mulkide juhendaja.

«Tervikuna on muidugi olnud väga raske periood ja kogu meeskond on veidi kurnatud. Kuuest viimasest mängust vaid üks oli kodus ja reisimised võtavad samuti energiat,» selgitas Koks. «Trenni pole üldse aega teha, mänge ja just raskeid mänge on nii tihedalt. Aga aasta viimane lahing – võtame end kokku ja peame vastu,» lausus ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles