Kvaliteetne veiseliha pole viljandlase söögilaual tavaline

Martti Reinet
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Allikas: Lea Kask

​Veiseliha on Viljandi poodide lahtise liha lettidel üsna haruldane. Sealihast on see kallim, eriti maheveise liha, mida kohtab ka pakendatuna suhteliselt harva.

Maheveise liha on võimalik silmata ainsana Centrumi Selveris, kuid enamasti pakutakse poekettides nuumlautadest pärit loomaliha, mis on kilepakendis.

Harmoonia peakokk Eveli Trofimov ütles, et kui restoran mõne aasta eest veise sisefileed pakkuma hakkas, ei tellitud seda väga palju. Tema jutu järgi polnud viljandlased paar aastat tagasi veiselihaga veel väga tuttavad, aga praegu tellitakse seda palju. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles