Sisukord
Paberleht
Postimees

Kvaliteetne veiseliha pole viljandlase söögilaual tavaline

3 min lugemist
FOTO: Allikas: Lea Kask

​Veiseliha on Viljandi poodide lahtise liha lettidel üsna haruldane. Sealihast on see kallim, eriti maheveise liha, mida kohtab ka pakendatuna suhteliselt harva.

Tellijale Tellijale

Maheveise liha on võimalik silmata ainsana Centrumi Selveris, kuid enamasti pakutakse poekettides nuumlautadest pärit loomaliha, mis on kilepakendis.

Harmoonia peakokk Eveli Trofimov ütles, et kui restoran mõne aasta eest veise sisefileed pakkuma hakkas, ei tellitud seda väga palju. Tema jutu järgi polnud viljandlased paar aastat tagasi veiselihaga veel väga tuttavad, aga praegu tellitakse seda palju. 

08.08.2020 11.08.2020
Loo tellimiseks pead olema sisse logitud Postimees kontole.
Logi sisse
Sul ei ole kontot?
Loo Postimees konto