Juhtkiri. Mõelge ise

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sakala logo
Sakala logo Foto: Sakala

Ka vastamata jätmine on mõnes mõttes vastus, mis kõneleb iseenda eest. Niisuguse vastusega rahuldumine on üks võimalus. Ent siinkohal tasub mõelda, kelle, kas küsija või küsitletava huvides seda teed minek tegelikult on.

Sakala on soovinud Võhma linna kopsaka eelarvepuudujäägi kohta saada volikogu liikmetelt teada peamiselt üht: kuidas nii suurte aukudega eelnõu ikkagi läbi läks? Kuidas sai võimalikuks, et isegi samal ajal linna sooja-, vee- ja kanalisatsiooniettevõtte nõukogusse kuuluvad rahvasaadikud ei märganud, et eelnõust puudub tollele firmale mõeldud 127 264 euro suurune investeering?

Paraku ei anna volikogulase ja nõukogulase Ago Vingissare kommentaarid siinsamas kõrval sellele vastust. Küll aga sisaldavad need etteheiteid muu hulgas selle suhtes, kui kaua niinimetatud meediaskandaal on väldanud. Põhilises on üldsus aga täna samamoodi valgustamata, kui oli eile.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles