Andrei Hapal: öörahu algab Viljandis kummaliselt vara

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
25-aastane Valgevenest pärit käsipallur Andrei Hapal viskas kolmapäeval kaheksa väravat.
25-aastane Valgevenest pärit käsipallur Andrei Hapal viskas kolmapäeval kaheksa väravat. Foto: Elmo Riig / Sakala

​Viljandi HC meeskonna viimatine täiendus, valgevenelane Andrei Hapal on varem kuulunud kahte Valgevene ja ühte Makedoonia tippklubisse ning seni olnud elukutseline käsipallur. Kevadel loodab ta oma saavutuste nimekirja täiendada Eesti meistri tiitliga.

Läinud hooajal mängis 25-aastane Hapal Makedoonia klubis Eurofarm Rabotnik, ent suvel otsustas ta selle Bitola linnas tegutseva klubi juurde enam mitte naasta, sest tööandja ei pidanud varasematest kokkulepetest kinni.

«Mullu lõppes mu hooaeg vigastuse tõttu aprillis. Pärast paranemist pidin suve teisel poolel meeskonnaga uuesti liituma, aga kokkulepped klubiga ei pidanud ja otsustasin uue meeskonna otsida. Nii ma Sergei Rodjukovi (Viljandi HC meeskonna liige – toimetus) mahitusel sügisel Marko Koksiga (meeskonna peatreener – toimetus) ühendust võtsin ja lõpuks Viljandisse sattusin,» kõneles ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles