Hea tuju galerii. Ugala pere kaunistas heategevuseks piparkooke

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Laupäeval kell 12 esitleb Ugala teatri näitleja Kadri Lepp oma auhinnatud raamatut «Tüdruk, kellel oli saladus». Nagu Lepa raamatuesitlustel juba tavaks, mõeldakse seal ka heategevusele.

Kui möödunud aastal koguti raamatuid Viljandi haigla lasteosakonnale, siis seekord annab Ugala pere oma heategevuslik panuse Võhma vabaajakeskuse heaks, et koguda raha fondi «Igal lapsel oma pill». Laupäevasel raamatuesitlusel saab teoks heategevuslik piparkookide müük, mille kogu tulu annetatakse Võhma laste pillifondi heaks.

Vaata, kuidas Ugala teatri juht, näitlejad ja lavastajad kaunistasid suure hulga piparkooke, mille abil annavad nad oma panuse, et pilliõpe väikestes maapiirkondades saaks jätkuda.

Lastehommik on Ugala kohvikus laupäeval kell 12. Esitletakse Kadri Lepa raamatut, avatakse Kadri Ilvese illustratsioonide näitus ja Viljandi muusikakooli õpilased annavad kontserdi. Üritus on kõigile tasuta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles