Rongisõit Tallinna ja Viljandi vahel muutub kiiremaks

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Marko Saarm / Sakala

Pühapäevast, 10. detsembrist lisandub Elroni edelasuuna rongide sõiduplaani Valdeku peatus ning lühenevad sõiduajad.

«Valdeku peatus on hea uudis Männiku elanikele, kellel on nüüd võimalik jõuda rongiga kesklinna 15 minutiga. Senistele sõitjatele annab uus peatus võimaluse sõita rongiga Männikule ning liikuda sealt edasi Nõmme või Mustamäe suunas,» selgitas Elroni müügi- ja arendusjuht Ronnie Kongo.

Tema ütlemist mööda jääb Valdeku peatus Liiva ja Männiku peatuse vahele ning on edaspidi esimese ja teise tsooni piiriks.

Uus peatus võetakse kasutusele 10. detsembrist, kummaski suunas sõitvatest rongidest peatub Valdekus 12 reisi päevas. Viljandi ja Pärnu kiirrongid Valdekus peatust ei tee.

Sel aastal tehtud raudteeremondid on andnud Elronile võimaluse lühendada edelasuunal mõnevõrra rongide sõiduaegu. 10. detsembrist sõidavad Tallinnast Raplasse kiirrongid 50 minutiga, ka tavarongide puhul jääb sõiduaeg alla tunni. Rongisõit muutub kiiremaks kõigil edelasuuna reisidel, Tallinnast Viljandisse ja Pärnusse sõitvate kiirrongide sõiduaeg lüheneb kuni kahe tunni ja kümne minutini.

10. detsembrist hakkab kehtima uus sõiduplaan, mis on Elroni kodulehel. Tasuta rongiinfot jagab ka ööpäevaringne infotelefon 616 0245.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles