Politsei teenindusbüroo valmistub südalinnast lahkuma

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi jaoskonna juht Künter Pedosk seisab Politseimaja remondis olevas ruumis, mis kohandatakse teenindussaaliks.
Viljandi jaoskonna juht Künter Pedosk seisab Politseimaja remondis olevas ruumis, mis kohandatakse teenindussaaliks. Foto: Politsei

Seni Viljandis Vabaduse platsil ametite majas tegutsenud politsei- ja piirivalveameti teenindusbüroo ehk rahva seas tuntud passilaud on kolimise ootel. 18. detsembril hakkab see tööle Pargi tänaval Viljandi politseimajas endale kohandatud ruumides.

Viljandi politseijaoskond andis oma Facebooki lehel teada, et teeninduse uksed suletakse Vabaduse platsil 14. detsembril kell 17, et avada need juba uues kohas Pargi tänaval 18. detsembril kell 12.

Viljandi jaoskonna juhi Künter Pedoski sõnul sisustatakse ruum lähematel päevadel mööbli ja seadmetega, kaunistatakse seinad fotovõistluse töödega ning pannakse valmis kõik muu, et klientide tulekuks valmis olla.

Viljandi teenindus on avatud argipäeviti kella 9–17. Lisainfot dokumentide taotlemise kohta saab PPA infotelefonilt 612 3000.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles