Viljandlased hoidsid liiga liidrit ohjes, ent kaotasid

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti meeste käsipalli meistriliigas peeti kolmapäeva õhtul kaks kümnenda vooru mängu. Pühapäevaste karikafinalistide taaskohtumises alistas Põlva Serviti 27:23 (poolaeg 17:12) Viljandi HC ja kindlustas sellega oma liidrikohta. Teises mängus oli HC Tallinn 39:24 üle Aruküla/Audentesest.

Liigatabeli kahe esimese meeskonna vastasseis Viljandis algas punktivaeselt. «Süüdi» olid selles võõrustajate väravavaht Rasmus Ots ja Serviti hea kaitsemäng, eriti viljandlaste visete blokeerimisel. Igal juhul oli kuue minuti järel tablool seis 1:1. Siis viskasid põlvalased kolm väravat järjest ning 16. minutiks juhtisid nad pärast Kristjan Muuga kiirrünnakut juba 9:4. Samasugune vahe püsis kogu ülejäänud avapooltunni ning pausile mindi Serviti 17:12 eduseisul.

Teisel poolajal hoidis Viljandi vastaseid vahepeal lausa kaheksa minutit kuival, ent suutis ise samal ajal väravat tabada vaid kahel korral. Edasi kasvatasid hoopis põlvalased edu ning olid parimal juhul peal juba kaheksaga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles