Vormi koguv sportlane noppis Kuldkaru

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ragnar Kaasik (punases) teenis Kohtla-Järve turniiril raskekaalus esikoha.
Ragnar Kaasik (punases) teenis Kohtla-Järve turniiril raskekaalus esikoha. Foto: Elmo Riig

Laupäeval Kohtla-Järvel peetud rahvusvahelisel vabamaadluse turniiril «Kuldkaru Open» alistas Viljandi Tuleviku klubi mees Ragnar Kaasik raskekaalus oma ainsa vastase suurema vaevata, ehkki pole oma sõnul just parimas sportlikus seisus.

Läinud hooajal tegi Kaasik rahvusvahelistel tiitlivõistlustel kaasa enamasti poolraskekaalus ehk alla 97 kilogrammi kaaluvate meeste konkurentsis. Seekord, enne Kohtla-Järve turniiri, otsustas ta end kirja panna raskekaalus ehk kategoorias, milles osalevad sportlased kaaluga kuni 125 kilogrammi.

«Olen 108 kilo. Polnud mõistlik hakata sedavõrd suurt kaalulangetamist tegema. Pealegi pole ma praegu just heas vormis,» põhjendas ta ning lisas, et ega ka poolraskekaalus olnud osalejaid märkimisväärselt enam. «Läksin matile põhjusel, et eestlased oleks turniiril paremini esindatud.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles