Maakler lootis äripinna jõululaadaga ellu äratada

Ketlin Beljaev
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi kesklinnas võib mitme maja aknalt leida sildi, et seal on vaba äripind välja üürida. Lahe Kinnisvara maakler Ruth Karma tõdes, et jäid endisi raamatupoe ruume jõulumüüjatele pakkudes küll hiljaks, aga uksed on huvilistele endiselt lahti.
Viljandi kesklinnas võib mitme maja aknalt leida sildi, et seal on vaba äripind välja üürida. Lahe Kinnisvara maakler Ruth Karma tõdes, et jäid endisi raamatupoe ruume jõulumüüjatele pakkudes küll hiljaks, aga uksed on huvilistele endiselt lahti. Foto: Elmo Riig

​Küsimusele, kuidas leida Viljandi südalinnas tühjaks jäänud äripinnale detsembriks üürnikku, lähenes Lahe Kinnisvara loovalt: nimelt pakub ta Lossi tänava endist raamatupoodi jõululaada tegijatele, kes saaksid selle saja euro eest kuus.

Hiljuti Viljandis büroo avanud Lahe Kinnisvara konsultant-maakler Ruth Karma ütles, et jäi selle ideega natuke hiljaks, sest detsember tuli hooga peale. Seni pole keegi soovi avaldanud, et endises raamatupoes ajutine jõuluäri püsti panna. 

«Kui keegi soovib jõulutulesid või pürotehnikat müüa enne aasta lõppu, siis oleks ka tore. Võib ka teisi kokkuleppeid teha,» rääkis Karma. Sada eurot kuus ei tähenda seda, et tegutsema peab rangelt kuu aega. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles