Katuseraha ajas mulgid tülli

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mulgi abivallavanem Ene Maaten pakub instituudi kontoriks esimese valikuna seda paarikümne ruutmeetri suurust ruumi, kus praegu on Halliste raamatukogu laoruum.
Mulgi abivallavanem Ene Maaten pakub instituudi kontoriks esimese valikuna seda paarikümne ruutmeetri suurust ruumi, kus praegu on Halliste raamatukogu laoruum. Foto: Elmo Riig

Paljudele asjaosalistele riigikogust üllatusena saadud 10 000 eurot pani osa Mulgi kultuuri instituudi juhte küsima, kas seda raha ikka on vaja, sest kasutada saab seda vaid Kulla leerimajja uue kontori sisustamiseks

Nii instituudi tegevjuht Kaja Allilender kui endine ja praegune mulkide vanem, Tõrva vallavanem Maido Ruusmann ja Mulgi vallavanem Peeter Rahnel tunnistasid, et pole kontori sisustamiseks riigikogult abi palunud. Küll aga saatsid nad kolmekesi kirja riigikogu Mulgimaa toetusrühma poliitikutele palvega aidata instituuti 70 000 euroga.

Kontor või keskus?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles