Ugala teater tunnistati Lõuna-Eesti parimaks turismiobjektiks

Margus Haav
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Parima turismiobjekti tiitlil käisid Elvas järel Ugala avalike suhete juht Mari Nurk (vasakul) ja teatrijuht Kristiina Alliksaar.
Parima turismiobjekti tiitlil käisid Elvas järel Ugala avalike suhete juht Mari Nurk (vasakul) ja teatrijuht Kristiina Alliksaar. Foto: Heigo Teder /Ugala

Täna Elva kultuurikeskuses peetud traditsioonilisel Lõuna-Eesti turismikonverentsil kuulutati Ugala teater Lõuna-Eesti parimaks turismiobjektiks. Ugala etendusi on tänavu vaatamas käinud ligi 70 000 inimest, kellest enamik on saabunud teatrisse väljastpoolt Viljandit.

«Erakordselt hea meel on selle üle, et elavnenud on lisaks teatris käimisele huvi selle vastu, et korraldada Ugala teatris oma asutuse pidulik vastuvõtt, sünnipäev või konverents-seminar,» nentis Ugala teatri turundus- ja avalike suhete juht Mari Nurk. «Renoveeritud teatrimaja annab selleks ka rohkelt võimalusi eri suuruses ruumide näol. Samuti on hea meel selle üle, et Ugala teatri ja majutuspartnerite välja töötatud teatripaketid koguvad aina populaarsust.»

Teatrijuht Kristiina Alliksaare sõnul tõestab iga päev, et koostöö ei ole alati kõige lihtsam edasi liikumise viis ja tihti on tunne, et üksi on lihtsam, aga üheskoos saavutatud tulemus ning selle mõju inimesele, kogukonnale või ühiskonnale on määramatult suurem ja tasub kuhjaga kogu vaeva. «Kui ühel läheb hästi, läheb teistel ka paremini, konkurentsi saab pöörata partnerluseks ja nii on võita paljudel.»

Koos Ugalaga kandideerisid tiitlile Aparaaditehas (Tartu), kohvik Suur Muna (Võrumaa), Kuremaa ujula Mini Spa (Jõgevamaa), Ugandi Resto (Valgamaa) ja Valgjärve kettagolfipark (Põlvamaa).

Lõuna-Eesti parimale turismisündmusele kandideeris «Viljandi Music Walk». Selles kategoorias läks tiitel Valgamaa pärimuskultuuripeole «Eesti pulm». 

Lõuna-Eesti turismikonverents on traditsiooniline turismiaastat kokku võttev üritus.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles