Viljandi linn ootab tunnustuste ettepanekuid

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
1. maini saab esitada taotlusi linna stipendiumide määramiseks.
1. maini saab esitada taotlusi linna stipendiumide määramiseks. Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandi linn ootab linna aastapreemia kandidaate. Preemiad antakse välja üheksas kategoorias: elutöö preemia, aastapreemia (aasta tegu), kaks kultuuripreemiat, spordipreemia, noore sportlase preemia, teatripreemia, aasta noore preemia, aasta laste- ja noortesõbralik ettevõte ning ettevõtluse edendaja.

Ettepanekuid saab esitada 31. detsembrini ning kõigi statuutidega tutvuda aadressil www.viljandi.ee/tunnustused Ettepaneku vormi linna kodulehel täitmiseks on vajalik ID-kaardi või mobiil-ID kasutamine. Lisavõimalusena saab samal lehel ettepaneku esitamise vormi oma arvutisse laadida. Arvutis täidetud vorm tuleb digitaalselt allkirjastada ja saata aadressil viljandi@viljandi.ee.

Vormi võib ka välja printida ning toimetada käsitsi täidetuna ja allkirjastatuna Viljandi linnavalitsuse kantseleisse aadressil Linnu tänav 2, 71020 Viljandi. Vormid on olemas ka kohapeal.

Aastapreemiate saajad kinnitab Viljandi linnavolikogu 25. jaanuaril peteaval istungil. Preemiad antakse laureaatidele kätte 24. veebruaril Eesti Vabariigi 100. aastapäeva kontsertaktusel Ugala teatris.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles