Elukaaslast elektriga piinanud jõhkard pandi trellide taha

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi kohtumaja
Viljandi kohtumaja Foto: Marko Saarm / Sakala

Viljandi kohtumajast saadeti aastaks ja kaheks kuuks trellide taha 38-aastane viljandlane, kes kolm aastat tagasi peksis oma endist elukaaslast ja tolle ema ning tänavu piinas elektrišokirelvaga uut elukaaslast.

Kohus määras tänavu septembris toime pandud kuriteo eest aastapikkuse karistuse ja liitis sellele eelmise karistusega tegemata jäänud ühiskondlikult kasuliku töö tunnid. Nii peab mees vangis olema ühe aasta, kaks kuud ja 19 päeva. Sakala ei avalda ründaja nime, et kaitsta tema ohvrite anonüümsust.

Kohtuotsuses oleva kirjelduse kohaselt ründas kurjategija keset ööd eramaja köögis taseriga oma elukaaslast ja lasi talle kaks elektrilaengut selga. Kannatanul õnnestus ründaja haardest vabaneda ning põgeneda teisele korrusele, kuid mees sai ta sealt kätte, lasi talle veel mitu laengut kehasse ja lõi seejärel rusikaga näkku. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles