Viljandi HC jõudis karikafinaali

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi võitis Viimsiga peetud võidujooksu finaalikohale. Robert Lõpp (paremal) viskas 13 väravat.
Viljandi võitis Viimsiga peetud võidujooksu finaalikohale. Robert Lõpp (paremal) viskas 13 väravat. Foto: Helin Potter / Käsipalliinfo

Pühapäevases Eesti meeste käsipallikarikavõistluste finaalis kohtuvad Põlva Serviti ja Viljandi HC. Tänases teises poolfinaalis olid viljandlased HC Viimsi / Tööriistamarketist selgelt üle, alistades ta 38:22 (14:10). Finaal algab Kehra spordihoones kell 14.

Kui esimeses poolfinaalis tegi Põlva Serviti HC Kehra / Horizon Pulp & Paperi vastu asjad selgeks üsna ruttu, siis teises tundus mäng vähemalt avapoolajal põnevam.

2014. aasta karikavõitja Viljandi läks kiirelt kolme väravaga ette, kuid viimsilased olid mängus sees. 11. minutil kaotasid viljandlased hüppeliigest vigastanud liidri Kristo Järve, kuid said 8:4 eduseisu.

Mõlemal poolel tehti palju tehnilist praaki, lisaks pidid mõlemad võistkonnad tihti vähemuses mängima. Viljandi väravasuul tegi Rasmus Ots võimsat tööd, ent ikkagi jõudis Viimsi 20. minutiks 9:9 viigini. Seepeale tõrjus Rasmus Ots Tarmo Ulla karistusviske ning poolaja lõpp kuulus Viljandile. Vaheajale mindi seisul 14:10.

Teise pooltunni algul näis, et Viimsi on saatnud platsile uue meeskonna: kohe mitte miski ei tahtnud õnnestuda. Viljandlased läksid 17:10 ette ja hakkasid vahet minut-minutilt kasvatama. Korraks paisus edu 17 väravale ja lõpuvile kõlades olid Viljandi võidunumbrid 38:22.

Robert Lõpp viskas võitjate kasuks 13 väravat, Andrei Hapal lisas seitse. Madis Parik ja Sergei Rodjukov olid täpsed neljal korral ning Mikk Varik tabas kolmel korral. Kaotajate poolel olid täpsemad Otto Karl Kont viie, Mihkel Tamm nelja ning Owe-Martti Lemsalu ja Aleksander Oganezov kolme tabamusega.
 

Eesti karikavõistluste otsustavad mängud pühapäeval, 3. detsembril

Kell 12 kohtuvad pronksimängus HC Kehra / Horizon Pulp & Paper ja HC Viimsi / Tööriistamarket

Kell 14 algavas finaalis on vastamisi Põlva Serviti ja Viljandi HC

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles