Säästuprogrammil mehed tegid täpset tööd

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi käsipallimeeskonnal on käes hooaja esimese poole kõige olulisem nädalalõpp, sest ta teeb Kehras kaasa Eesti karikavõistluste nelja tugevama turniiril.
Viljandi käsipallimeeskonnal on käes hooaja esimese poole kõige olulisem nädalalõpp, sest ta teeb Kehras kaasa Eesti karikavõistluste nelja tugevama turniiril. Foto: Marko Saarm

​Neljapäeval napi koosseisuga Tapale Eesti meistrivõistluste kohtumisele sõitnud Viljandi HC suutis seal SK Tapa esimesel poolajal alistada 20:7 ja kokkuvõttes 33:18.

Nagu ütles viljandlaste peatreener Marko Koks, kulges mäng plaanitult. «Eesmärk oli vältida pingelisi olukordi. Võtsime avavilest alates initsiatiivi ja hoidsime seda võimalikult jõudu säästes lõpuni,» kõneles ta ning kinnitas, et kõik väljakul käinud mehed jäid terveks.

Pingelisi situatsioone tuli vältida ennekõike täna Kehras algavaid Eesti karikavõistluste poolfinaalkohtumisi silmas pidades.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles