Viljandimaa sarjades valitseb Maardu mees

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Narva lauatennisekasvandik Aleksandr Lušin võitis nädalavahetusel nii Viljandi Sakala kui Suure-Jaani Lehola klubi karikasarja etapi ning on nüüd mõlemas üldtabelis liidrikohal.
Narva lauatennisekasvandik Aleksandr Lušin võitis nädalavahetusel nii Viljandi Sakala kui Suure-Jaani Lehola klubi karikasarja etapi ning on nüüd mõlemas üldtabelis liidrikohal. Foto: Elmo Riig

​Nädalavahetusel peeti nii Viljandi Sakala kui Suure-Jaani Lehola lauatenniseklubi karikasarja järjekordne etapp ning mõlemal mõõduvõtul oli võidukas Maardu klubi esindav Aleksandr Lušin.

Pühapäeval sai Viljandi spordihoones 78 Eesti, Läti, Soome ja Venemaa lauatennisisti osalusel teoks 34. Sakala karikasarja kolmas etapp Bed Factory Swedeni auhindadele ning selle finaalis kohtus Eesti meeste reitingutabelis neljanda asetusega Aleksandr Lušin oma klubikaaslase Aleksei Nikonoroviga. Tõeliseks maratonlahingus kulus parima selgitamiseks seitse setti. 4:3 võiduga teenis Lušin sarjas hooaja teise võidu ja see kergitas ta ka üldliidriks.

Etapi kolmanda koha auhinna pärast läksid rohelise laua taga vastamisi lätlane Reinis Kasparāns ja itaalia päritolu virumaalane Carlo Accorsi. Maksimaalsed viis setti võeti kasutusele selleski kohtumises ja lõpuks lahenes see lätlase võiduga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles