Korvpallurid jätkavad täiseduga

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Läinud reedel Viljandis hooaja neljanda Eesti meistrivõistluste kohtumise pidanud BC Viljandi / telliauto.ee alistas Terminal Oili meeskonna ja jätkab nüüd teise liiga põhiturniiri oma grupis täiseduga ja liidrina.

Viljandlased ja tartlased olid tänavusel liigaturniiril vastamisi teist korda. Pärast 19:19 lõppenud avaveerandit tegid BC Viljandi / telliauto.ee mängijad 20:11 vahespurdi. Kolmanda veerandiga loovutasid nad eduseisu punkti jagu.  Jõuvahekorra panid nad aga lõplikult paika viimase kümneminutilise perioodiga: selle 21:15 paremusega vormistasid nad 81:67 mänguvõidu.

Viljandi meeskonna resultatiivseima mängijana viskas Rauno Meerits 28 punkti, Ants Vaks ja Kristo Saag lisasid mõlemad 11 punkti. Lauapallide hankimises oli võitjate aktiivseim Rauno Meerits 11 punktiga, Steven Tensingu ja Vaiko Riivese kontosse kogunes neid võrdselt kümme.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles