Eesti ja Soome maavõistlusel osales kaks viljandlast

, Tuleviku maadlusklubi president
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandlasel Sten Oraval õnnestus maavõistlusel alistada Qsim Bahran.
Viljandlasel Sten Oraval õnnestus maavõistlusel alistada Qsim Bahran. Foto: Elmo Riig

Reede õhtul peeti Helsingis traditsioonile Eesti ja Soome vabamaadluse maavõistlus. Kui varasematel aastatel oli domineerivam Eesti rahvuskoondis, siis seekord pidid eestlased mõru pilli alla neelama ja tunnistama põhjanaabrite 6:2 paremust.

Maavõistlusel osales kaks Viljandi maadlusklubi Tulevik liiget, Sten Orav kehakaalus alla 61 kg ja Kevin Aas kehakaalus alla 86 kg.

Võib nentida, et Soome rahvuskoondises on olnud suuri muutusi ning eelkõige jäi protokollist silma, et koondist esindasid võõrapäraste nimedega maadlejad. Kõige kergemas kehakaalus võistles Fatos Durmishi, kes on põhjanaabreid aastaid esindanud. Soome maadlusau kaitsnud Qsim Bahran, Said Hossini ja Ali Drakshifara olid koondises esimest korda.

Viljandlasel Sten Oraval õnnestus maadelda Qsim Bahraniga. Kohtumine katkestati enne normaalaja lõppu viljandlase ilmse paremusega. Teine Tuleviku maadleja Kevin Aas pidi tunnistama kindlat kaotust Vili Sillanpääle. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles