Mehed tegid platsil oma elu väga keeruliseks

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi HC mängumees Kristo Järve tunnistas, et kolmapäevases väga pingeliseks kujunenud kohtumises Aruküla/Audentese meeskonnaga viljandlased oma rünnakut korralikult käima ei saanudki ning seetõttu tuli palju olukordi lahendada individuaalse soorituse pealt.
Viljandi HC mängumees Kristo Järve tunnistas, et kolmapäevases väga pingeliseks kujunenud kohtumises Aruküla/Audentese meeskonnaga viljandlased oma rünnakut korralikult käima ei saanudki ning seetõttu tuli palju olukordi lahendada individuaalse soorituse pealt. Foto: Marko Saarm

​Viljandi käsipallimeeskonna tugitala Kristo Järve kehitas pärast kolmapäevast Eesti meistriliiga kohtumist nõutult õlgu, sest mängud ei kipu kuidagi minema meeskonna soovitavat rada pidi.

«Sedasi on juba mitmes mäng: rünnak jookseb kinni ja väravad tulevad väga vaevaliselt,» tunnistas Järve, kes nagu mitmel varasemalgi kohtumisel võttis ka sel korral kriitilisel hetkel väravaviskamise enda kanda ja aitas võistkonna tagasi ree peale. Tema kontole kogunes viis väravat. 

«On väga keeruline öelda, miks meie mäng ei suju. Eks me pea sellel teemal veel nõu. Soovime olulisteks kohtumisteks oma asjad väljakul liikuma saada,» rääkis Viljandi HC kogenuim mängumees.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles