Viljandimaa ettevõtted läbivad esimesena digiauditi

Priscilla Õmblus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: www.freepik.com

Teatavasti liigub maailm digitaliseerimise teed ning juba praegu teevad lihast ja luust töötaja asemel väga palju tööd ära masinad. Seetõttu ongi Viljandimaa arenduskeskus üheskoos tehnoloogia arenduskeskusega IMECC võtnud kätte ja lükanud käima projekti, mille eesmärk on uurida ja ühtlasi parandada kohalike tööstusettevõtete digitaliseerituse taset.

Et luua üldpilt Viljandimaa ettevõtete praegusest digitasemest, koostasid nimetatud arenduskeskused neile selleteemalise küsimustiku «Tööstus 4.0 tehnoloogiate rakendatus ettevõttes». Uuringus osalemise kutse potsatas ligi 80 ettevõtte postkasti ja nende esindajad said küsimustele vastata oktoobrikuu lõpuni.

«Eesmärk oli kõigepealt luua ettevõtete digitaliseerituse taseme hindamise süsteem, mis oleks hiljem korduvalt kasutatav,» nimetas Viljandimaa arenduskeskuse tööstuse ja ekspordi arendusjuht Ragnar Tammsalu tasemeuuringu ehk digiauditi esimese pidepunkti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles