Viljandlastel on annetada tonnide viisi kasutatud kraami

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eile lõuna ajal ootas «Kapid korda» kogumispunktis uuele ringile saatmist viis kotitäit rõivaid. Esmaspäeva õhtul oli üks koorem kraami juba Humana kauplusesse vahelattu toimetud.
Eile lõuna ajal ootas «Kapid korda» kogumispunktis uuele ringile saatmist viis kotitäit rõivaid. Esmaspäeva õhtul oli üks koorem kraami juba Humana kauplusesse vahelattu toimetud. Foto: Elmo Riig

Humana kaupluseketi eestvedamisel on Euroopa jäätmevähendamise nädala puhul kuni reedeni võimalik Viljandis ära anda kasutatud rõivaid, jalatseid ja muud seesugust. Niisuguse kogumisega iga päev tegelevast taaskasutuskeskusest Sahtel teatakse öelda, et siit kandi inimestel on kasutatud kraami ära anda palju. 

«Sõltuvalt nädalast kogume umbes tonni ringis kaupa,» tähendas Sahtli juhataja Eve Kavak. Lisaks riietele ja tekstiilile annavad mahtu veel nõud ning raamatud. «Raamatuid tuuakse väga palju,» märkis juhataja ja ütles, et Reinu teel toimib Sahtel annetustega, aga kes tahab müüa, saab endale koha rentida Jakobsoni tänava Sahtlis. 

Justkui iseteeninduspunkt

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles