Aasta BMW uskumatust õhulennust. Juhtum jõuab peatselt kohtusse

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Novembri lõpus parkis noor naine uhke BMW Köstri tänav 1 korteri elutuppa otsapidi ahju. Nii autojuht kui toas olev mees pääsesid ehmatusega.
Novembri lõpus parkis noor naine uhke BMW Köstri tänav 1 korteri elutuppa otsapidi ahju. Nii autojuht kui toas olev mees pääsesid ehmatusega. Foto: Marko Suurmägi

Täna täpselt aasta tagasi kihutas Viljandis noor naine BMW-ga hilisel õhtutunnil sellise hooga mööda Riia maanteed kesklinna poole, et sööstis järsust kurvist otse edasi, paiskus kõnniteekivilt õhku, lendas üle parkiva auto ja paarkümmend meetrit eemal oleva aia ning peatus Köstri tänava majas.

Aasta hiljem on õnnetusest teada, et juhi narkotest osutus positiivseks ehk noor naine oli tarvitanud narkootikume ning ligi 40 meetrit lennanud BMW oli tehniliselt korras. Juhtumi kohtueelne menetlus on lõpetatud ning toimik on jõudnud prokuratuuri. «Mõned ettevalmistavad toimingud on vaja veel läbi viia ja seejärel plaanib prokurör kriminaalasja esimesel võimalusel kohtusse saata,» lisas Lõuna prokuratuuri pressiesindaja Kauri Sinkevicius.

Eelmise aasta 21. novembri õhtul Köstri tänava maja korteris vaatas Aleksander Koni telerit. Oli esmaspäeva õhtu ja filmi lõpuni oli jäänud veel kümmekond minutit, kui järsku lendas läbi seina tema elutuppa auto. Hoolimata sellest, et auto jäi pidama temast vaid poolteise meetri kaugusel ning pisike tuba täitus õnnetuse tagajärjel rusudega, ei saanud majaelanik õnnekombel viga. Muu hulgas lõhkus tuppasööstnud auto ahju ning jäi seisma esiotsaga teleri peale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles