Kolmapäev, 22. november

Kaie Mölter
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti filharmoonia kammerkoor
Eesti filharmoonia kammerkoor Foto: Peeter Langovits

Sakala keskuses 22. novembril kell 11 etendus «Väike nõid». Tallinna tänav 5, Viljandi.

Ugala teatris kell 19 «Emadepäev». Vaksali tänav 7, Viljandi.

Pärimusmuusika aidas kell 19 «Laineile end kingin». Kadri Voorand ja Eesti filharmoonia kammerkoor. Tasuja puiestee 6, Viljandi.

NÄITUSED

Sakala keskuses Soome kunstniku Leena Mulari näitus «Arkipitko». Tallinna tänav 5, Viljandi.

Karksi valla kultuurikeskuse esimese korruse fuajees Richard Želenka joonistused «Läti Vabariik 99». Teise korruse fuajees 30. novembrini fotograaf Mihkel Tilga näitus. Sinises saalis 30. novembrini metallikunstniku Tiiu Aru looming ja arhitekt Toomas Reinu akvarellid. Viljandi maantee 1, Karksi-Nuia.

Abja kultuurimaja esimese korruse fuajees novembri lõpuni rändnäitus «Väärtuslik Lahemaa». Pärnu maantee 28, Abja-Paluoja.

Kondase keskuses 3. detsembrini Arnold Karu ja Udo Külvi 100. sünniaastapäevale pühendatud ülevaatenäitus. Püsinäitus kooliõpetaja ja maalikunstniku Paul Kondase (1900–1985) maalidest, mis kuuluvad Viljandi muuseumi kogusse. Pikk tänav 8, Viljandi.

Kõpu külastuskeskuses Mihkel Eesmäe õlimaalide näitus «Viljandi- ja Pärnumaa maastikud» ning fotonäitus «Kõpu värvid ja mustrid» ERM-is asuvatest Kõpust pärit asjadest. Tipu maantee 1.

Viljandi gümnaasiumis püsinäitus keskhariduse andmisest Viljandis. Hariduse tänav 2.

Viljandi maavalitsuse hoone teisel korrusel 27. detsembrini Viljandi fotoringi näitus «Lilleaed». 12 tööd seitsmelt autorilt: Kaja Tammesalu, Õie Pak, Siim Luhtoja, Georg Tamul, Raul Kukk, Madis-Siim Kull ja Meelis Heli. Vabaduse plats 2.

Viljandi kutseõppekeskuses on üleval Jaan Pääsukese näitus «Seinast seina». Looduse tee 2, Vana-Võidu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles