Mänguväljak asus kaasava eelarve hääletust juhtima

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi kaasava eelarve hääletuse võitis idee «Lastepark nüüdisaegseks ja lastesõbralikumaks».
Viljandi kaasava eelarve hääletuse võitis idee «Lastepark nüüdisaegseks ja lastesõbralikumaks». Foto: Marko Saarm

Kolmapäeval alanud Viljandi kaasava eelarve hääletust asus esimestel päevadel juhtima kesklinna piiril asuva Lastepargi uuendamise plaan. Hääletus kestab novembri lõpuni.

Reede pärastlõunaks oli idee renoveerida lagunev Lastepark, ehitada sinna uus turnimislinnak ja ümbritseda see laste turvalisuse tagamiseks aiaga kogunud 86 häält ehk 40 võrra enam kui mõte ehitada Männimäele terviseraja äärde välijõusaal.

Enamik ideid oli selleks ajaks kogunud 20-30 häält ning kahel plaanil oli vähem kui kümme häält.

Selleks, et linnavalitsus kaasava eelarve võitnud idee ellu viiks, peab see hääletusel koguma vähemalt 200 häält. Hääletada saab ID-kaardiga veebilehel volis.ee või Viljandi linnavalitsuses. Töö tegemiseks on ette nähtud 30 000 eurot

Viljandi linn on rajanud sel kümnendil kolm mänguväljakut. 2011. aastal avati linna suurim väljak rannas ja see läks maksma 125 000 eurot. 2012. aastal pandi Paala järve randa 30 000 eurot maksev mängulaev ning 2016. aastal rajati riigikogulaste katuseraha toel Männimäele 60 000 eurot maksev mänguväljak.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles