Parim maamajandusõpilane on Olustveres

Egon Valdaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keit Uusen
Keit Uusen Foto: Marko Saarm / Sakala

Maaelu Edendamise Sihtasutus (MES) tunnustab täna Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoja lõikuspeol 2017. aasta parimat maamajanduseriala õpetajat ja õpilast ning parimat taimekasvatajat.

MES-i moodustatud komisjon valis parimaks  maamajanduseriala õpilaseks Olustvere teenindus- ja maamajanduskooli põllumajanduse eriala neljanda kursuse õpilase Keit Uuseni. Tänavu tuli ta ka Eesti noorte künnimeistriks.

Parimaks õpetajaks valiti Järvamaa kutsehariduskeskuse põllumajandustöötaja ja põllumajandustootja eriala õpetaja Kaja Piirfeld. «Parim maamajanduseriala õpilane Keit Uusen on sihikindel noor, kellel on hea õppeedukus ning kes on osalenud edukalt künnivõistlustel nii Eestis kui välismaal,» ütles MES-i juhatuse esimees Raul Rosenberg. Antakse üle ka parima taimekasvataja aunimetus, mille pälvis Madis Ajaots Tartumaalt.

Tunnustamine on täna Tartus Eesti Rahva Muuseumis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles