Vägistajat ja tema joomakaaslasi süüdistatakse mehe surnuks peksmises

Karl-Eduard Salumäe
, arvamustoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kolm meest, keda süüdistatakse ühise joomingu käigus neljanda mehe peksmises nii, et too hiljem suri, väidavad, et ei mäleta, kes ja kui palju kannatanut lõi.
Kolm meest, keda süüdistatakse ühise joomingu käigus neljanda mehe peksmises nii, et too hiljem suri, väidavad, et ei mäleta, kes ja kui palju kannatanut lõi. Foto: Raigo Pajula / Postimees

Viljandi kohtumajas vaagitakse kaasust, kus kolme meest süüdistatakse neljanda peksmises käte, jalgade, kurika ja ahjuroobiga nii, et too langes koomasse ja hiljem suri. Üks süüalustest kannab karistust Soomes alaealise tüdruku vägistamise eest.

Ühe kohtupingis oleva mehe, 48-aastase Andres Soa kaitsja Mart Sikuti sõnul ei ole keegi kolmest end otseselt süüdi tunnistanud, väites, et nad ei mäleta, kes ja kui palju 55-aastast meest 2013. aasta veebruaris Viljandi vallas Mustivere külas toimunud ühise joomingu käigus lõi.

Lõuna ringkonnaprokuratuuri ringkonnaprokurör Marja-Liina Talimaa esitas eile peetud kohtuistungil Andres Soale, 47-aastasele Ago Tammele ja 38-aastasele Franko Frangile süüdistuse jõhkras peksmises, eluohtlike vigastuste tekitamises ja ettevaatamatusest surma põhjustamises. Kõiki mehi süüdistatakse aga teisteski kuritegudes.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles