Tuleviku peatreener pakib pallid kotti

Priscilla Õmblus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aivar Lillevere on Viljandi jalgpalliklubi tüürinud mitmel korral, kuid alates 2013. aastast, kui temast sai kolmandat korda peatreener, on klubi teinud suure arenguhüppe: teisest liigast esiliigasse ja sealt omakorda Premium-liigasse.
Aivar Lillevere on Viljandi jalgpalliklubi tüürinud mitmel korral, kuid alates 2013. aastast, kui temast sai kolmandat korda peatreener, on klubi teinud suure arenguhüppe: teisest liigast esiliigasse ja sealt omakorda Premium-liigasse. Foto: Elmo Riig

Eile teatas Viljandi jalgpalliklubi Tulevik, et senine peatreener Aivar Lillevere on esitanud ametist lahkumise palve. Seda soovi põhjendas Lillevere väsimusega.

«Olles võistkonnas nüüdseks neli aastat töötanud, tunnen, et siia tuleb veel rohkem energiat sisse panna, et asju muuta,» lausus ta. «Näen Viljandi Tulevikus tugevat potentsiaali ning ma ei soovi mingil juhul, et poiste head tulemused ja areng, mida nägime ka sel aastal, jääksid pidama minu energiapuuduse taha.»

Lillevere sõnul ongi treenerite tsükkel tavaliselt kolme-nelja aasta ringis ja seejärel on vaja mingit muudatust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles