Sajad viljandlased on elektrita. Vooluta jäi ka osa haiglast

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mitmesajal viljandlasel tuleb tänane õhtu elektrivoolu puudumise tõttu küünlavalgel veeta.
Mitmesajal viljandlasel tuleb tänane õhtu elektrivoolu puudumise tõttu küünlavalgel veeta. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Täna on Viljandi põhjaosas ja Jämejala piirkonnas olnud lõunast saadik mitu rikkest tingitud elektrikatkestust. Päeva jooksul on kolmel korral vooluta jäänud ka need Viljandi haigla hooned, mis asuvad Jämejala pargis.

Elektrilevi katkestuste kaardi andmetel on kell 21.50 vooluta 379 klienti ehk majapidamist. Rike puudutab Peetrimõisat, Uueveskit ja Jämejala.

Viljandi haiglal on Jämejala pargis psühhiaatriakliiniku hooned ning õendus-hoolduskeskus ning seal on elekter päeva jooksul kadunud kolmel korral. Esmalt kadus vool kella 14 ajal, siis tuli tagasi kell 18 ja kadus taas korraks kella 20 ajal. Lõpuks kadus elekter taas kella 22 ajal ning haiglale lubati, et voolu saab tagasi kella 1 ajal öösel.

Päeva jooksul on ka teised kliendid saanud korduvalt sõnumeid, milles teatatakse rikkest ja lubatakse selle kordategemist nelja tunni jooksul. Vool on alati kiiremini tagasi tulnud, kuid seejärel jälle ära läinud.

Elektrileviga ei õnnestunud Sakalal loo kirjutamise ajal ühendust saada.

Viljandi haiglas on kõik hooned, kus asuvad patsiendid, varustatud generaatoritega ning need toodavad voolu. Viljandi haigla kommunikatsioonijuht Krista Valdvee vahendas haigla tehnikajuhti, kelle kinnitusel on kütust voolu tootmiseks piisavalt. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles