Psühhiaatriahaiglas tõstsid pead leegid

Hans Väre
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Täna varahommikul kutsuti päästjad appi Jämejala psühhiaatriakliiniku sundraviosakonda, kus olid süttinud padi ja madratsi. Pilt on tehtud mullu sügisel, kui tuletõrjujad seal samuti madratsit käisid kustutamas.
Täna varahommikul kutsuti päästjad appi Jämejala psühhiaatriakliiniku sundraviosakonda, kus olid süttinud padi ja madratsi. Pilt on tehtud mullu sügisel, kui tuletõrjujad seal samuti madratsit käisid kustutamas. Foto: Elmo Riig / Sakala

Täna hommikul kella 4.11 ajal süttis Viljandi haigla Jämejalal asuvas psühhiaatriakliinikus padi ja veidi madratsit.

Lõuna päästekeskuse kommunikatsioonijuhi Marek Kiige sõnul andis tulekahjust märku automaatne tulekahjusignalisatsioon ja töötajad kustutasid põlengu kiiresti. Päästjad abistasid ruumide tuulutamisel.

Sundravi on Jämejala kõige rangema režiimiga osakond, kuhu saadetakse patsiendid kohtumääruse alusel. Päästjatel on sinna sõita tulnud varemgi – näiteks mullu 25. septembril käidi samuti kustutamas madratsit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles