Viljandlased said lõunanaabritelt nahutada

Priscilla Õmblus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Läinud nädalavahetusel Lätis peetud võistlusel oli viie väravaga resultatiivseim Viljandi HC mängumees Sergei Rodjukov. Foto on tehtud oktoobrikuu alguses, kui Viljandi käsipalliklubi oli vastamisi Klaipeda Dragūnasega.
Läinud nädalavahetusel Lätis peetud võistlusel oli viie väravaga resultatiivseim Viljandi HC mängumees Sergei Rodjukov. Foto on tehtud oktoobrikuu alguses, kui Viljandi käsipalliklubi oli vastamisi Klaipeda Dragūnasega. Foto: Marko Saarm

Läinud nädalavahetusel pidi Viljandi HC meeskond Lätis Dobeles asetleidnud Balti käsipalliliiga A-alagrupi mängus tunnistama kohaliku Tenaxi klubi esinduse ülekaalukat paremust: ta jäi lõunanaabritele alla 18:36.

«Meie häälestatus polnud kõige parem, vastased olid tunduvalt paremini mänguks valmis,» tõdes Viljandi HC peatreener Marko Koks.

Tema jutu järgi olid lätlased kodutöö ära teinud, vaadates viljandlaste eelmisel nädalal Tallinnas toimunud kohtumist. «Meie ei saanud hästi olukordade lahendamisega hakkama – polnud kõige paremad lahendused. Isegi kui mehed leidsid vastaste kaitses augu üles, jäi väravavaht teele ette.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles