Viis juhti kaine peaga rooli ei istunud

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nädalavahetusel puhus alkomeetrisse 789 autojuhti ning viis neist olid alkoholi pruukinud. Foto on illustratiivne.
Nädalavahetusel puhus alkomeetrisse 789 autojuhti ning viis neist olid alkoholi pruukinud. Foto on illustratiivne. Foto: Elmo Riig / Sakala

Ehkki lõppenud nädalavahetusel oli politseinikel väljakutseid keskmisest pisut vähem, tabasid nad joobes juhte rohkem kui mitmel eelmisel nädalavahetusel.

Reedel korraldas politsei Viljandimaal suure kontrollreidi ning kolme päeva jooksul puhus alkomeetrisse 789 autojuhti. Tabati viis purjus juhti. «Viis on muidugi väga palju, aga ei saa öelda, et seda oleks kuidagi hüppeliselt rohkem kui varem,» sõnas Viljandi politseijaoskonna juht Künter Pedosk. Näiteks eelmisel nädalavahetusel tabati neli joobes juhti. Enne seda on nädalalõppudel tabatute hulk olnud üks või kaks.

Pedoski sõnul on joobes juhtide hulga suurenemist või vähenemist ülimalt keeruline seletada. «Mõjutajaid on siin väga palju. Tähtpäevad ja palgapäevad avaldavad kindlasti mõju,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles