Üheskoos isadega valmisid laevad, programmid ja muusika

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Viljandis toimus isadepäevaüritusi juba täna. Nii oli keskpäeval huvikooli ruumides mängimas, meisterdamas ja lustimas hulk perekondi. Maja kaunistuseks oli samuti kasutatud isasid – nende näo olid kunstikooli õpilased meisterdanud õhupallist.

Ühes toas juhatasid lapsed patjade ja pallidega takistusrajal isasid, kelle silmad olid kinni seotud. Teises sai mängida kaupluse Loovlood sisustatud nurgas. Näiteks võis seal põrandale laiali laotatud mängus püüda Läänemeres elavaid kalu ning siis uurida, mis elukas parasjagu õnge otsa jäi. Samuti sai meisterdada isale märgi, mille tarvis oli valmis hulk sedeleid, näiteks nunnudele, ilusatele, headele, lahedatele ja südamlikele isadele. 

Tehnikahuvilised jällegi võisid panna oma võimed proovile programmeerimises. Seda töötuba juhendas Ruudi Silmann koos oma esimeses klassis käiva poja Märteniga. Õigupoolest tegutses Märten juba arvuti kallal ja kui Sakala reporter küsis, mida ta programmeerib, vastas ta asjalikult: «Ardoinot.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles