Juhtkiri. Kes jättis mardid ukse taha?!

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sakala logo
Sakala logo Foto: «Sakala»

«Kuidas käitud, kui mardisandid tulevad?» uuris eile Postimehe veebigallup. Õhtupoolikuks oli sellele vastanud üle 600 inimese. Lausa 60 protsenti neist oli valinud variandi «Teen näo, et mind pole kodus».

Kui tahta niisuguses tulemuses midagi positiivset näha, siis ilmselt olid vastajad vähemasti ausad. Miks peaks keegi säärase anonüümse küsitluse puhul luiskama, et ta mardid ukse taha jätab?

See tähendab aga seda, et eile marti jooksnud poisid ja tüdrukud said kõvasti tühja koputada. Piirkonnad on selle poolest väga erinevad, kuid vähemasti suurte kortermajade kvartalis ei ole midagi ennenägematut vaatepildis, kuidas mardisandid trepikoja välisukse taga tükk aega kortereid läbi helistavad, enne kui tühjade pihkudega järgmise ukse juurde õnne proovima lähevad. Ja vaat selles pole küll midagi rõõmustavat.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles