Sendise prügiveo jätkumine otsustatakse järgmisel nädalal

Priscilla Õmblus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sendise prügiveo jätkumine Viljandi vallas on järgmise teisipäevani küsimärgi all.
Sendise prügiveo jätkumine Viljandi vallas on järgmise teisipäevani küsimärgi all. Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees

​Kolmapäevasel kohtumisel tegid aktsiaseltsi Eesti Keskkonnateenused esindajad Viljandi valla ametnikele ettepaneku prügiveo teenustasusid tõsta ning järgmisel teisipäeval otsustab vallavalitsus, kas senine leping jääb kehtima või see lõpetatakse.

«Soovime teenustasusid tõsta – see on ainuke võimalus lepingut jätkata,» lausus aktsiaseltsi Eesti Keskkonnateenused juhatuse liige Bruno Tammaru. «Muid küsimusi meil lepingu kohta polegi.»

Praegu Viljandi vallas kehtiv jäätmeveo leping sätestab, et vallaelanikul tuleb kuni 660-liitrise konteineri rendi ja selle äraveo eest leida kukrust üks sent. Sendise prügiveo teenuse pakkumisega võitis aktsiaselts Eesti Keskkonnateenused riigihanke ning sõlmis Viljandi vallaga mullu juulis ka lepingu. Vastavalt lepingule tuleb vallaelanikul tasuda kuni 660-liitrise konteineri rendi eest üks sent, selle äraveo eest üks sent ning tagatipuks esitab jäätmevedaja arve alles siis, kui see on vähemalt 65-sendine. Nii võib selleni, et arve postkasti potsataks, minna koguni mitu aastat.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles