Tuleviku vutiklubi alustab harrastajate treeninguid

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Esimesed vutihobilised on juba koondunud. Kolmapäeva õhtul rassisid 11 meest Päri spordihoones poolteist tundi ja läksid laiali positiivsete emotsioonidega.
Esimesed vutihobilised on juba koondunud. Kolmapäeva õhtul rassisid 11 meest Päri spordihoones poolteist tundi ja läksid laiali positiivsete emotsioonidega. Foto: JK Tulevik

Viljandi jalgpalliklubi Tulevik lükkab käima harrastajate treeningud. Loodavaisse hobimeeskondadesse oodatakse kõiki Viljandi ja lähiümbruse jalgpallihuvilisi, kes sooviksid korra või paar nädalas end vutiplatsil tühjaks rassida. Liitujate sportlik tase ja vanus ei ole sealjuures absoluutselt tähtsad.

Plaan tuua esindusmeeskonna, noorte ja klubi muude võistkondade kõrval palliplatsile ka klubiliste pereliikmed ja sõbrad, klubi toetajad ning ülepea kõik, kel vutipisik veres, on klubijuhtide ja vabatahtlike kaasamõtlejate peas mõlkunud juba pikemat aega.

Loodav hobimeeskond (või meeskonnad, sõltuvalt soovijate arvust) hakkab treenijate soovidest olenevalt koos käima korra või kaks nädalas. Treeningud on nii saalis kui kunstmuruväljakutel.

Sümboolse kuutasu eest tagab klubi meeskonnale pallid, vestid ja muu vajaliku mänguatribuutika, samuti hoolitseb saali- ja väljakuaegade broneerimise eest. Jalgpallisaapad ja rõivastus peab harrastajatel siiski endal olema.

«Meie ümber kogunenud aktiivsete kaasamõtlejate ja vabatahtlike algatusel sündinud ettevõtmine teeb klubijuhtidele suurt rõõmu,» tunnistas jalgpalliklubi juht Raiko Mutle. «Klubi on kõikvõimalikke turniire korraldanud juba aastaid, kuid selline rohujuuretasandi jalgpall, mis on mõeldud kõigile vutisõpradele ning kogukonnale, on meie süsteemist seni puudunud. Loodame väga, et kõik Viljandi ja lähiümbruse inimesed, kel jalgpallipisik veres ja soov pisut sportida, leiavad tee meie hobisatsidesse.»

Esimesed hobijalgpallurid on juba koondunud. Kolmapäeva õhtul rassisid Päri spordihoones nahkkera taga ajades 11 mängijat. «Siin oli koos hulk kõige erinevamaid tegelasi, kellest osa mängis jalgpalli viimati paarkümmend aastat tagasi,» kõneles üks ettevõtmise vedureid Rain Hüva. «Aga nagu näha, siis aeg möödub, ent armastus jalgpalli vastu jääb. Tundub, et kõik nautisid seda pooltteist tundi maksimaalselt, see rõõmustab väga. Selline trenn on ideaalne võimalus end tühjaks laadida, tööpingetest vabaneda ja teise inimesena koju minna.»

Edasiste treeningute täpsed ajad ja kohad pannakse paika treenida soovijate arvu selgumise järel.

Viljandi Tuleviku vutiharrastajatega liitumise soovist saab teada anda e-posti aadressil marek@jktulevik.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles