Joosep Sankmann ja tema treener nimetati aasta parimaks

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti aasta parimaks juunioride klassi ratturiks tunnistati Joosep Sankmann.
Eesti aasta parimaks juunioride klassi ratturiks tunnistati Joosep Sankmann. Foto: KAMILLA SELINA LEPIK/Sakala

Kolmapäeval võttis Eesti jalgprattaspordi liit kokku oma 128. tegevusaasta. Nagu sellistel puhkudel tavaks, hõigati välja aasta parimad. Tunnustust käisid vastu võtmas Viljandi rattklubi treener Marek Johanson ja tema hoolealune Joosep Sankmann.

Aasta noortetreeneriks Viljandi rattaklubi juhendaja Marek Johanson.
Aasta noortetreeneriks Viljandi rattaklubi juhendaja Marek Johanson. Foto: Eesti Jalgratturite Liit

Tallinna hotellis Euroopa peetud pidulikul koosviibimisel valiti aasta parimaks jalgrattasportlaseks suuremale üldsusele mõnevõrra üllatuslikult Aksel Nõmmela, kes sai tänavustel Euroopa grupisõidu meistrivõistlustel  seitsmenda koha.

Eesti aasta parimaks juunioride klassi ratturiks tunnistati Joosep Sankmann ja aasta noortetreeneriks Viljandi rattaklubi juhendaja Marek Johanson.

Jalgratta-aasta parimaks Eesti ratturiks valitud Nõmmela teenib leiba Luksemburgi profiklubis Leopard Pro Cycling. Ta edestas aasta ratturi valimisel Tanel Kangertit ja Rein Taaramäed.

Parimaks naisratturiks tunnistati Greete Steinburg, U-23 vanuseklassi parima tiitli teenis Karl Patrick Lauk.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles