Avaringi põnevikuga lõpetanud meeskond otsib stabiilsust

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Käsipallimeeskond teenis Eesit meistrivõistluste avaringis seitsmes kohtumises viis võitu.
Käsipallimeeskond teenis Eesit meistrivõistluste avaringis seitsmes kohtumises viis võitu. Foto: Elmo Riig

Teisipäeval Tallinnas peetud Eesti käsipalli meistriliiga avaringi viimane kohtumine kujunes Viljandi HC meeskonnale õnneliku lõpuga põnevikuks, kuid andis tunnistust tema seni veel suhteliselt ebastabiilsest mängupildist.

Nagu ütles treener Marko Koks pärast meistrivõistluse põhiturniiri seitsmenda vooru lahingut, on hooaja algusfaasis talle muret valmistanud just meeskonna ebastabiilsus ja ebaühtlane mängupilt. «Langusi ja tõuse oleme tänavu vältida suutnud ühes kohtumises, üle-eelmises voorus Viimsiga, aga üldjoontes on kõik meie senised mängud möödunud suuremate ja väiksemate mõõnade ja tõusudega. Stabiilsuse otsimisel on meil veel tööd teha,» kõneles ta.

Sõitu Ameerika mägedel meenutas ka viljandlaste teisipäevane mõõduvõtt meistriliiga uue tulija HC Tallinnaga. Pärast 10:16 kaotatud avapoolaega suutsid nad võimsa teise poolaja toel HC Tallinna küll 28:27 alistada, ent treeneri sõnul tegid nad oma elu kehva alguse ja teise poolaja lõpu valede lahendustega keeruliseks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles