Viljandlane jätkab Türgis mängides otsinguid

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristo Voika
Kristo Voika Foto: Marko Saarm

Viljandlane Kristo Voika, kes läinud kuul Türgist kodumaale reisides sealse tööandja tegemata paberitöö tõttu piiril viisarežiimi rikkumise pärast sekeldustesse sattus, on tagasi Serik Belediyespori meeskonna juures.

Läinud nädalavahetusel alistas sealse Superliiga uustulnuk Serik Belediyespor 24:23 mulluse kuuenda koha meeskonna Merzifon Belediye HSK. Kristo Voika viskas kohtumises viis väravat. Viljandlane ise tunnistas, et tal jäi mäng kripeldama. «Viskasin healt positsioonilt vähemalt viis korda posti. Ei olnud just parim päev,» tõdes ta.

Eestis veedetud ajal Sakalale antud usutluses rääkis käsipallur, et klubi on mängijatele võlgu töötasu ning jätnud talle korraldamata tööloa. Toona polnud sugugi kindel, et Türgi piirivalve teda riiki enam lubabki. «Selles on teatud liikumisi olnud: dokumendid aeti korda ja osa võlgnevusest õiendas klubi minu Eestis viibimise ajal ära,» kinnitas Voika.

Siiski jätkab viljandlane uue klubi otsinguid, sest jaanuari lõpul sulgub Euroopas võimalus võistkonda vahetada ja enne seda soovib ta leida usaldusväärse tööandja. «Vaatame ringi. Loodan aasta lõpuks selgust saada,» lausus ta.

Hooaja kolmanda võidu saanud Serik on endiselt Türgi Superliigas kaheksandal kohal, ent tihedas tabelis lahutab neid teisest astmest vaid kaks punkti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles