Viljandi HC kohtub täna pealinnas HC Tallinnaga

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Sel nädalal peetakse käsipalli Eesti meistriliigas seitsmes voor ehk mängitud saab esimene ring ning kõik meeskonnad on omavahel korra kohtunud. Mängud algavad juba täna põneva HC Tallinna ja Viljandi HC vastasseisuga ning jätkuvad homme ja ülehoome.

Viljandi HC ja HC Tallinna täna Kalevi spordihallis peetavast kohtumisest teeb otseülekande Postimees ning see jõuab digilehe vahendusel ka Sakala lugejateni.

Liigatabelis võrdselt kaheksa punktiga vastavalt neljandal ja kolmandal kohal paiknevad HC Tallinn ja Viljandi HC kohtuvad Kalevi spordihallis. Et kodumeeskond on meistriliigas uustulnukas, pole nad ametlikes mängudes varem kohtunud.

HC Tallinna peatreener Jüri Lepp tõdeb, et meistriliiga niinimetatud suurest nelikust on meeskond võitnud tänavu kahte, ning arvas, et ehk saadakse vastu kolmandalegi. Pealinna esinduse kogenud treener ütles, et kuna Viljandi toob platsile uue võõrmängija, võib loota, et koostöö pole veel päris paigas.

Tallinna peamine mure on endiselt joonemängijatega. «Meie ainus terve joon Rainer Kelk on kaitseväes, aga ehk saab ikka mängule tulla. Vigastatud on õnneks paranemas, nii et paari nädala pärast on koosseis juba tugevam. Meie noore meeskonna mäng on muidugi kõikuv, aga eelmise Kehra võidu pealt on emotsionaalselt hea uuele lahingule vastu minna,» lisas Lepp.

Viljandi HC peatreener Marko Koksil on nagu vastaselgi mitu mängijat kaitseväeteenistusega hõivatud. «Õnneks saime valgevenelase Andrei Hapali paberid korda, nii et tema saab meid juba aidata. Ees on tähtis mäng ja kerge meil kindlasti ei ole,» tõdes Koks.

Viljandlste juhendaja tunnistas, et HC Tallinna seniseid mänge ta väga palju näinud pole, aga pallurid on tuttavad ning hea meeskonnavaimuga koosseis on kahtlemata tugev vastane.

«Meie ülesanne on nende hoog peatada ja oma võimalused ära kasutada. Viimati oli Kehra hädas pealinlaste väravavahiga, seega peame rünnakul head olema,» lausus ta.

Seitsmenda vooru kaks kohtumist peetakse kolmapäeval: Põlva Serviti mängib kodusaalis SK Tapaga ning HC Kehra Horizon Pulp&Paper võõrustab Aruküla/Audentest. Avaringi viimases mängus kohtuvad neljapäeval Viimsis HC Viimsi / Tööriistamarket ja Põlva Coop.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles