Tuleviku hooaeg lõppes kartulipõllul, uus saabub aga marjamaal

Marek Tiits
, jalgpallivaatleja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristen Kähr sepistas hooaja viimases mängus oma kolmanda tabamuse, mille abil teenis Tulevik väärika võidu raske vastase üle.
Kristen Kähr sepistas hooaja viimases mängus oma kolmanda tabamuse, mille abil teenis Tulevik väärika võidu raske vastase üle. Foto: Marit Stepanova

Eesti jalgpallimeistrivõistluste Premium-liiga hooaeg on lõppenud. Viimase vooru kohtumised peeti kõikjal ühel ajal ja Viljandi meestel tuli bussirataste alla võtta pikk tee sadamalinna Sillamäele. Naasid nad sealt väärika 1:0 võiduga ning napid tunnid pärast lõpuvilet oli selge: üleminekumänge neil pidada ei tule ja kõrgliigakoht on uueks aastaks olemas.

Mängule Sillamäel vajutas tugeva pitseri kartulipõldu meenutav väljak: see nullis mõlemal meeskonnal võimalused lühikeste söötudega positsioonirünnakuid ehitada. Hüplev pall tappis nii platsi peremeeste kui külaliste mängutehnika ning ohtrad pallikaotused vaheldusid mõlemapoolsete valesöötude kaskaadiga.

Veerandtunnise mängu järel võtsid kalevlased ohjad oma kätte ja surusid viljandlased üsna sügavale kaitsesse. Üle tüki aja Tuleviku koosseisu kuulunud Sander Posti ja tema keskkaitsepaarilise Janar Õunapi eeskujulik töö peatas sillamäelased trahvikastis. 41. minutist 43. minutini tegi Tuleviku väravavaht Karl-Romet Nõmm ridamisi tõrjeid ja hoidis oma meeskonna sellega vee peal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles