Käsipallurid seljatasid Viimsis võõrustajad

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi HC teenis Viimsis ülekaaluka võidu. Võitjate poolelt oli üks suuremaid väravaviskajaid joonemängija Raiko Roosna.
Viljandi HC teenis Viimsis ülekaaluka võidu. Võitjate poolelt oli üks suuremaid väravaviskajaid joonemängija Raiko Roosna. Foto: Marko Saarm

Veenev seljavõit – nii võib nimetada Viljandi HC meeskonna saavutatud 32:22 tulemust neljapäeval Viimsis peetud Eesti käsipallimeistrivõistluste avaringi kuuenda vooru kohtumises oma viimaste aastate ühe tulisema koduse konkurendi HC Viimsi / Tööriistamarketiga.

Läinud hooajal põhiturniiril kõigis mängudes Viljandi HC alistanud, ent nii meistrivõistluste kui karikavõistluste pronksimängus talle kaotanud HC Viimsi / Tööriistamarket alustas kodusaalis bravuurikalt ja läks 3:1 juhtima, kusjuures Rasmus Ots oli selleks ajaks viljandlaste väravapostide vahel teinud juba viis tõrjet.

Viljandi HC suutis aga krobelise alguse järel seisu viigistada ja 13. minutil läks ta vanameister Kristo Järve väravast esimest korda, 6:5 juhtima. Peagi keeras Rasmus Ots viljandlaste värava lukku. Meie meeskonna rünnakud läksid suurepäraselt ja väravaid tuli igalt positsioonilt. 5:0 spurdiga rebis meeskond ette ja võitis poolaja 16:10.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles